Netwerkborrel 23 april 2015: social en botanisch

Op de aankomende netwerkborrel duiken we in de online wereld: Olivier Bloemendaal en Dylan Donia van Donia Media verzorgen een presentatie over content en advertisement op social media, met name Facebook. Daarbij gaan zij in op de vragen als:

  • Waarom zou ik als ZZP’er of als eigenaar van een kleine onderneming een bedrijfspagina op Facebook opzetten? Wat levert me dat op?
  • Moet ik (c.q. mijn bedrijf) gaan twitteren? Regelmatig berichten op LinkedIn zetten?
  • Hoe voorkom ik dat me dat zeeën van tijd en/of een hoop geld kost? Wat zijn belangrijke do’s en don’ts?

Een presentatie met veel praktijkvoorbeelden en een inkijkje in een campagne. Met genoeg ruimte voor beantwoording van je vragen.

En alsof dat nog niet genoeg is, komt Lieke Fortuin ons ook kort wat vertellen over de Botanische Tuin Afrikaanderwijk. Op loopafstand van onze wijk, al meer dan 90 jaar oud, een monument,  maar bij velen desondanks onbekend.